bootstrap templates
  1. ERVAREN ADVOCAAT - Henk Goegebuer is advocaat sinds 1983 bij de Nederlandstalige Orde van Advocaten te Brussel. Hij richtte in 1983 zijn eigen kantoor op in Tollembeek, Galmaarden, en heeft een rijke ervaring in zowat alle rechtstakken. Zijn specialisatie gaat voornamelijk uit naar het familiaal en sociaal-zekerheidsrecht.  
  2. PIONIER ERKEND BEMIDDELAAR - Als één der eersten volgde hij een opleiding als bemiddelaar in familiezaken en verwierf daarbij reeds in 1999 een erkenning bij de Federale Bemiddelingscommissie. Hij is sinds lang actief lid binnen het bestuur van het Centrum voor Advocaat-Bemiddelaars te Brussel (CABF vzw). 
  3. SOCIAAL - Henk is lid van diverse verenigingen waar hij ook jarenlang het voorzitterschap van beoefende. Hij is thans zetelend en gedreven gemeenteraadslid waar zijn engagement voor de Galmaardse inwoners zeer groot is.
  4. BEWOGEN - Zijn jarenlange lokale en sociale bewogenheid maakt hem vlot in de omgang wat zich vertaalt in een menselijke manier waarop hij de zaken praktisch aanpakt. Hij kenmerkt zich dan ook door een bijzondere expertise en een sterk inlevingsvermogen. Deze waarden gaf hij mee tijdens de opleiding van zijn dochter.